Glemte du å lade opp mobilbatteriet før du dro på campingferie? Du kom plutselig på at du må ringe noen, og det er kun 5 % strøm igjen på mobilen. Hva gjør du? Hvis du vil ha et godt tips for hvordan å unngå et slikt scenario, vil vi anbefale deg å skaffe deg en powerbank til mobilen din. Da kan du nemlig lade opp mobilen akkurat når du trenger det som mest – uansett hvor du måtte befinne deg.

Du er da ikke avhengig av å finne et strømuttak, noe som er ganske så genialt, og i noen tilfeller faktisk kan redde liv. Ta den med enten du skal ut på fjelltur, musikkfestival og kose deg med familie eller venner, reise på storbycamping, en lang biltur, camping, eller bare for en travel hverdag når det er lett å glemme telefonlading.

Hva er en powerbank?

Kanskje du ikke er kjent med hva en powerbank er? Da kan vi fortelle deg at dette er en smart liten enhet som du kan lade din smarttelefon, iPod, iPad, eller hva du nå måtte foretrekke å bruke mens du er på reisefot. Den er praktisk, lett i vekt og tar ikke mye plass i reisebagen. Den finnes i mange forskjellige design og farger, alt etter hvilken smak du har. Sjekk utvalget av ekstrautstyr til mobil hos teknikkdeler hvor du finner et omfattende utvalg av powerbanker og mye annet.

Tenk på en powerbank som en ekstra strømforsyning som alltid finnes tilgjengelig når du virkelig trenger den. Nesten som en reservekanne med bensin til bilen din når du er langt utenfor allfarvei og nesten er tom på tanken. Powerbank finnes tilgjengelige i en rekke forskjellige design, og den kan enkelt kobles til mobilen eller datamaskinen din via USB-uttaket.

Velg en powerbank som passer best til dine behov

Det kan være lurt å bruke litt tid på valg av powerbank, ettersom utvalget er omfattende. De finnes i mange prisklasser med ulike kapasiteter. Finn en powerbank som samsvarer med antall ganger du har behov for å lade enheten din.

Du kan for eksempel spørre deg selv: hvor mange ganger har du behov for å lade din iPad – er det kun mulig å lade telefonen bare én eneste gang før Powerbanken er tom for strøm, eller flere ganger? Hvor mye tid du har behov for å bruke enheten din, er altså avgjørende for hvilken powerbank du bør velge.

Minstekravet bør være en powerbank som lader enheten din fullt opp fra den er helt tom for strøm. Dette betyr at batterikapasiteten på powerbanken ikke må være mindre enn den er på enheten som skal lades opp.

konkurrent