Utne Camping føyer seg inn i rekken av svært populære campingplasser i Øst-Norge med beliggenhet i Sarpsborg rett — ved svenskegrensen. Utne Camping er en god gammeldags helårscamping hvor man kan velge mellom mange ulike vogner, hytter, rom og leiligheter.

Denne fleksibiliteten og variasjonen i ulike fasiliteter gjør stedet ideelt for barn og voksne i alle aldre, for alle priskategorier og for alle årstider.

Utne Camping begynte faktisk med noen helt enkle telt på 60-tallet, og på den tiden ble campingplassen et yndet stoppested på veien til Svinesund og storhandel av øl, diverse kjøtt og delikatessevarer. Campingplassen idag er mer komfortabel og større og flottere enn noen ville trodd. De har kjempegod plass til både telt, bobiler,busser og campingvogner.

Noen av de mer luksuriøse leilighetene har king-size dobbeltsenger, vaskemaskin, tørketrommel, TV med 15 kanaler, et fullt utstyrt og moderne kjøkken, pluss en stor og helt egen terrasse.

Selve Utne Camping er eid av Kjell Åge Aspehjell. Campingplassen er åpen gjennom hele året, og den er medlem i NHO Reiseliv.

 

konkurrent