En campingferie med din familie, venner eller helt ukjente mennesker kan forsterke båndene mellom dere. Om den er på en dag, tre dager eller en uke vil dere lære ting om hverandre som dere muligens ikke visste fra før av. Hvis du ble tvunget med på turen finnes det mange ulike ting hvem som helst har tilgang på en campingtur, og som ikke er dyrt i det hele tatt. Bare å glede seg for turen, fordi det er flere aktiviteter og ting å gjøre for alle sammen.

Nesten uavhengig av plassen og terrenget dere velger å overnatte kan dere delta i en ballsport. Fotball er det mulig å spille overalt, men lurest å gjøre det på et flatt område. Slike områder får man på de fleste typiske campingplassene. Om campingturen foregår på et mer ujevnt sted er basketball en god løsning, som er en annen gøyal sport som handler om teamwork. Kanskje noe mindre tradisjonelt er å sette opp telt på sanden, så da blir det vel litt vanskeligere å spille disse sportene? Ja, men da kan man alltid prøve ut sandvolleyball! Hvis det ikke er noe helt for dere kan man gå på utkikk etter gressflater eller stødige overflater for å spille for eksempel fotball eller basket der istedenfor. Deltagerne lærer å jobbe med hverandre, og det er perfekt måte å lære nye ting om hverandre.

Trenger ingen form for ball her, fordi å snakke og skravle med hverandre er gratis. Dette er faktisk en av de mest morsomme tingene man gjøre hvis man reiser sammen med andre, som også krever ingen budsjett. Sitt rundt en bål, stek marshmallows eller annen mat, og kos dere rundt den varme ilden mens dere snakker om alt mulig rart. Kanskje snakk om drama fra Hollywood, de nye klestrendene fra trendly.no, eller om framtidige filmer og serier, fordi sånne samtaler kan vare i evigheter. I en digital verden glemmer vi ofte å bare snakke, og da er det viktig å huske at vi alltid burde slå ned en samtale en gang i blant.

Følelsen av å være med noen av dine nærmeste eller noen helt ukjente er absolutt annerledes. Uansett, det er ingenting bord- og kortspill ikke kan fikse, og det er en rangering av mange forskjellige spill som passer anledningen. Blir et bordspill eller to mye å drasse på er en kortstokk i lommen nøkkelen til å få tiden til å fly.

Man kan aldri gå feil ved å ta en kort eller lang gåtur i naturen rundt deg. Dette er muligens hva en campingtur handler alt om, fordi hvis du sover ute er det bare å nyte naturen for alt den er verdt. Vanskelig å ikke kunne beundre naturen Moder jord dannet for oss, så hvis alle sammen er tomme for andre ideer er dette perfekt.

konkurrent