Stadig flere nordmenn opplever gleden ved å dra på campingtur, og med den globale pandemien som har hjemsøkt verden har denne formen for reise blitt mer populær enn noen gang. Det betyr imidlertid også at det er ganske mange ferske campere der ute, og kanskje en del som ikke har feriert på denne måten på en stund. Derfor gir vi deg med dette en artikkel som gir viktig informasjon om hva som er lurt å ha med seg på campingturen.

Før vi kommer til en detaljert oversikt over ting og tang, er det viktig å ta med det som kanskje er de to aller viktigste punktene: nemlig godt humør og gode klær. Hvis man ikke har det hyggelig og holder seg komfortabel på turen, er det egentlig ikke så mye vits. Humøret må du og familien sørge for selv, men flotte klær kan man for eksempel finne med en Stayhard rabattkode for rimelige plagg slik at man både ser godt ut og føler seg komfortabel underveis.

Hva bør man ta med seg?

Dette er et mer komplisert spørsmål enn man skulle tro, for man skal jo ha med seg utstyr både selve kjøreturen, til oppholdet, og til å bruke inne i selve vogna. La oss se på de tre hver for seg.

Når man skal ut og kjøre på camping, er det gjerne et godt stykke unna. Det er ganske få som gidder å dra på campingferie i sitt eget nabolag eller for den saks eget fylke. En lenger tur krever at man er litt mer obs på hva man har med seg enn til vanlig. Husk for eksempel varseltrekanten, eller toalett- og oppkastposer dersom det skulle oppstå andre typer nødstilfeller. For små barn er det lurt å ha et babyspeil for å kunne følge med på minsten underveis. En kjøleboks kan være godt å ha, for å holde mat og drikke kjølig. Da kan man ha et godt måltid uten å betale dyrt på restaurant eller spise søppelmat på en veikro. Glem for all del ikke batteriladere, særlig hvis det er tenåringer med.

Å oppholde seg på en campingplass gir en nærhet til naturen som man vanligvis ikke opplever på syden- eller storbyferie. Dette har imidlertid også sine ulemper, for naturen er som kjent full av insekter. Glem derfor ikke å ta ta med myggstift og fluesmekker, og gjerne et mygglys som driver vekk myggen. Ha også med førstehjelpsskrin og smertestillende i tilfelle slangebitt eller andre uforutsette hendelser.

I selve campingvogna må man også huske på sikkerheten. Brannslukningsapparat er viktig, likeså røykvarsler. Husk også at det vil bli en del rot og søl når man lager mat underveis, slik at det er viktig å ha det man trenger til rengjøring etter hvert.

Komfortable klær

Det er viktig å ha med seg klær tilpasset alle slags værforhold når man drar på campingtur. De som drar på campingferie liker gjerne klær fra Stayhard som både er solide og moteriktig tilpasset miljøet, og gir den varmen og komforten du trenger.

konkurrent