Når du skal på camping, kan du ikke pakke med deg hele klesskapet. Det gjelder enten du skal på telttur eller reise rundt med bobilen. Skal du gå mye til fots, er det turklær som gjelder, men hvis dere reiser med bobil eller campingvogn, trenger du også noen helt vanlige klær.

Velg plagg som passer til mye

Når du skal pakke lett, gjelder det å velge plagg som egner seg til ulike anledninger, og ikke minst plagg som kan kombineres med hverandre på ulike måter. Velger du plagg som enkelt kan kombineres, kan bare en håndfull klær gi deg mange ulike antrekk. Og det perfekte plagget å kombinere på denne måten, er jeans. Jeans passer både til topper, T-skjorter, til fine bluser, til jakker, jumpere og skjorter. Jeans passer dessuten til alle anledninger, enten du skal slappe av i campingvognen, gå på butikken eller ut på byen.

Nye jeans til ferien

Skal du på ferie, er nye jeans noe du absolutt bør ta med deg. På NAKD kan du bestille fine jeans til sommerens reiser, enten du skal reise i Norge eller til utlandet. Jeans er alltid moderne, så her passer du virkelig inn overalt, uansett hvor du reiser. Dette er dessuten slitesterke plagg, som bare blir finere med tiden, etter hvert som de slites. Ettersom jeans tar litt plass i bagasjen, er det lurt å ha dem på deg på reisen, og spare plass i kofferten. Dette er gode plagg å reise i, enten i bilen eller på flyet. Kanskje du også kan investere i en denimjakke som går sammen med buksene. Det er i hvert fall moderne.

Er jeans et miljøproblem?

Det blir sagt mye om jeans og produksjonen av dem. Ja, det går med mye bomull og mye vann til å lage dem, og det tilsette kjemikalier. Men hvis du velger de minst slitte jeansene, og heller sliter dem selv, blir de mer miljøvennlige. Du bør dessuten satse på plagg som holder lenge, og da er jeans virkelig et godt valg, så sant du da ikke går for de som allerede er hullete og tynnslitte. Du skal ikke ha dårlig samvittighet for å kjøpe klær som du trenger, og bomullsplagg, som denim, avgir færre skadelige stoffer til naturen enn plagg i syntetmaterialer. Derfor er denim og plagg i bomull gode valg på campingplassen. Sørg for å skaffe deg en solid favorittjeans, så har du et plagg du kan bruke i mange år.

konkurrent