Stadig flere nordmenn får øynene opp for alternative måter å feriere på. En campingvogn eller bobil gir deg en fantastisk fleksibilitet i ferien, da du kan velge helt selv hvor du skal reise og hvor lenge du ønsker å befinne deg der.

Campingvogner fungerer utmerket for feriering i både inn- og utland, da du kan trekke den med din egen bil og kjøre til de plassene som du selv ønsker. De fleste store turistattraksjonene i Norge har tilrettelagte parkeringsplasser eller overnattingsteder for campingvogner. Du kan også ta turen sørover og nyte sommeren i for eksempel Danmark eller Tyskland, som er to land hvor campingkulturen står høyt.

For du går til innkjøp av en campingvogn bør du sjekke om bilen din er egnet til å dra vognen, da det kreves et tilhengerfeste og en viss motorstyrke for å kunne dra en fullastet campingvogn. Campingvogner kan kjøpes både nye og brukte, og det finnes mange ulike modeller å velge i på markedet. Her må du selv vurdere hvor mye du vil legge ut for campingvognen.

– Innvendig innredning

De fleste campingvogner kommer med praktiske tekniske innredningsløsninger som kjøkken og toalett/dusj, men det finnes flere triks du kan gjøre for at campingvognen skal kjennes mer som et ekte hjem. I stedet for den kanskje noe grå veggtapeten som kommer med campingvognen, kan du innrede med en tapet etter eget ønske for å skape en koseligere atmosfære.

Sjekk utvalget hos https://www.familietapeter.no/ for mange lekre tilbud. Her finnes tapeter for alle formål uansett om du ønsker en ensfarget tapet eller en tapet med mønster. Du kan også dekorere veggene med bilder eller malerier for å føle deg enda mer hjemme i vognen.

– Utvendig innredning

Et fortelt er sterkt å anbefale til campingvognen da dette fører til at man relativt enkelt kan fordoble bruksarealet. Her kan det også være deilig å ha en liten varmeovn, i tilfelle det skulle bli kaldt på kveldene. Det er også å anbefale å investere i noen gode og komfortable stoler man kan slappe av i etter man har kommet frem til campingplassen.

En campingtur er den perfekte ferien for både unge og eldre, og en ypperlig måte å samle familien for et felles eventyr i sommerferien. Grip sjansen og fleksibiliteten en campingvogn har å tilby, og innred den etter eget ønske. Du kommer ikke til å angre på det!

konkurrent