Tre år tilbake tok nettforumet Mammanett en kikk på hvor luksuscampere dro med sine småbarnsfamilier. Mange av disse glamorøse camperne har en del fellestrekk. I denne undersøkelsen skal vi finne ut hvor disse glamorøse camperne aller helst drar når de skal besøke våre naboland.

Svenske favoritter

Sverige er populært blant camperne, og en av de store favorittene i vårt naboland er campingplassen Byske. Dette fem-stjerners campinganlegget ligger meget idyllisk til, omtrent tre mil nord for Skellefteå på Sveriges østkyst. Mange av luksuscamperne forteller at gode sanitæranlegg er kjempeviktig for dem og barna. De verdsetter rett og slett muligheten til å dusje så ofte man ønske, samt å kunne ha mulighet til å vaske klærne sine.

Byske har typisk skandinaviske rene og langgrunne strender, gode restauranter, minigolf og en variant av barneklubb for de minste.

Hölick Havsresort scorer også høyt på listen blant glamorøse barnefamilier på leting etter campingplass med stil. Denne halvøya ble nettopp kåret til en av Skandinavias beste økoparker og her kan man utforske spennende grotter, ta en tur ut med kajakken for å se en annen side av naturen i området, fiske eller bedrive sykkelaktivitet.

konkurrent