For hver person som elsker camping, finnes det en annen som ikke gjør det. Men det skal ikke så mye til før campingopplevelsen blir mye bedre. Her er fem tips til den som ikke liker camping:

1. Ta med deg en god bok

Er du en av dem som klager over at du aldri har tid til å lese? Da bør du ta med deg en god bok når du skal på telttur, for nå har du faktisk tid til å lese den! En bok er ikke bare underholdende, den får også tiden til å gå hvis du kjeder deg. Det lønner seg å pakke en pocketbok, spesielt hvis man skal pakke flere, da denne veier mindre i sekken.

2. Lag en spilleliste med din favorittmusikk

Selv om du er ute i naturen, må det ikke være stille hele tiden. Du kan gjerne lage en spilleliste med din favorittmusikk. Lag gjerne én liste til selve gåturen, og én liste som du kan spille rundt bålet om kvelden. Kanskje det blir dans eller allsang?

3. Lag pinnebrød og grill marshmallow

Hvis du lager deig til pinnebrød før du drar, og pakker en pose marshmallow i sekken, kommer du garantert til å kose seg på tur. Selv om teltlivet ikke er et luksusliv, betyr ikke det at du ikke kan unne deg noe godt. Å sitte rundt bålet er en fantastisk følelse, som blir enda bedre hvis du griller pinnebrød og marshmallow – dette er to ting som absolutt alle liker!

4. Invester i en god luftmadrass

Å være på telttur kan by på søvnproblemer, det er noe alle vet – til og med de som er kjempeglade i campinglivet. Men om man kjøper seg en god luftmadrass kan man faktisk sove godt – selv i telt.

Har du ikke råd akkurat nå, kan du alltids ta opp et lite lån, for eksempel hos https://www.centum.no, slik at du ikke må vente med teltturen fordi du ikke har drømme-madrassen.

5. Ha et åpent sinn

Når man drar på telttur er det viktig å ha et åpent sinn. Hvis du er åpen for nye opplevelser, istedenfor å tenke på at du fryser eller er lei av å gå, blir turen så mye bedre. Kanskje du faktisk opplever hvor fint det er i naturen? Og hvor deilig det er å klarne tankene? Det er i alle fall verdt å prøve, det er sikkert!

Forhåpentligvis får du godt nytte av disse tipsene neste gang du skal på tur – og del de gjerne med venner og bekjente som er i samme situasjon som deg selv. Og hvem vet, kanskje dere alle drar på tur sammen neste gang camping står på kalenderen?

konkurrent