For mange går kanskje campingturen i Norge til de sørligere delene av vårt langstrakte land. Men det er viktig å være oppmerksom på at man da risikerer å gå glipp av noen av de vakreste og mest eksotiske campingplassene i landet. Også i Nord-Norge finnes det nemlig en rekke attraktive campingplasser, omgitt av høye fjell og fjorder.

Reisen er som kjent en del av turen og i de nordligere delene av landet har du mye godt i vente. Det er uendelig med muligheter for camping i Nordland, Troms og Finnmark.

Camping i Lofoten

Reiser du på camping til Lofoten vil du komme til å møte natur som tar pusten fra deg. Alt fra levende fiskevær, tusenvis av store og små øyer, bratte fjellsider, rorbuer og rå værforhold er en del av den karakteristiske naturen her oppe. Siden hele denne øygruppens kultur og tradisjoner er bygget rundt velkjente Lofotfisket så passer det midt i blinken for store og små å ta seg en skikkelig fisketur på sjøen. Sjøen og været kan være utfordrende, men det er til gjengjeld mulig å se både sel og majestetisk havørn, samt andre spennende og eksotiske dyr.

konkurrent